Wat kost het

In tegenstelling tot andere onderzoeken is StickyInsights heel voordelig. Als je zelf zorgt voor een groep mensen die jouw content beoordeelt, kun je daarbij ook nog eens heel snel het resultaat in huis hebben. Om het overzichtelijk te houden, hebben we 4 pakketten waar je uit kunt kiezen. Binnen zo'n pakket is weer heel veel mogelijk. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Basis

Je wilt de grafiek met hoogte- en dieptepunten, met daarbij de antwoorden op de vragen waarom ze dat hoogte- of dieptepunt als zodanig beschouwen. Je regelt zelf je onderzoekspanel (door de link en het verzoek te delen op je site, sociale kanalen of in een nieuwsbrief).
Prijs: € 595,00 (excl.BTW)

Basis + 3 standaard extra gesloten onderzoeksvragen

Je wilt de grafiek met hoogte- en dieptepunten en je wilt weten waarom deze mensen dat als zodanig beschouwen. Naast antwoord op de 2 open vragen naar hoogte- en dieptepunt worden er 3 extra vragen gesteld. Ook hier regel je zelf het publiek dat jouw video gaat bekijken en beoordelen.
Prijs: € 795,00 (excl.BTW)

Basis + maatwerk onderzoeksvragen

Je wilt de grafiek met hoogte- en dieptepunten , en formuleert je eigen vragen (naast de vragen over waarom de kijker de hoogte- en dieptepunten als zodanig beoordeeld heeft). Ook hier regel je zelf de mensen die jouw video gaan bekijken en beoordelen.
Prijs vanaf: €1.495,00 (excl.BTW)(afhankelijk van aantal vragen) 

Maatwerk onderzoeksvragen + panel

Je wilt de grafiek met hoogte- en dieptepunten en een beknopte analyse, je wilt weten waarom mensen dat als zodanig beschouwen en formuleert daarbij extra eigen vragen. Wij verzorgen het onderzoekspanel en gaan daarbij uit van 100 bruikbare respondenten.
Prijs vanaf: €3.495,00 (excl.BTW)(afhankelijk van aantal vragen en samenstelling panel)